Wij werken met klank zonder dat het geschreven muziek is.  
Klanken kunnen op een breed vlak ingezet worden met als resultaat ontspanning in de breedste zin.
Wij hebben allebei de Peter Hess KliK opleiding gevolgd waardoor wij: kinderen kunnen begeleiden in hun persoonlijke groei, samen kunnen werken aan een betere concentratie, enz.
De KliK-opleiding ( Klank in Kindergroepen ) is ontworpen voor het werken met kinderen, in het bijzonder voor de kinderopvang en het basisonderwijs, met als doel kinderen in overgangsfasen en in hun individuele ontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast zijn klankschalen zinvol waarbij het belangrijk is de waarneming te stimuleren, ontspanning te brengen dus ook geschikt voor de ( VVE ) peuterspeelzaal.

Wij zijn allebei opgeleid om de Peter Hess klankmassage in te zetten voor: ontspanning, therapeutisch middel bij persoonlijke ontwikkeling, stervensbegeleiding en om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken bij blokkades en andere klachten.

De Soundfulness ® Methode die wij allebei beheersen wordt door ons ingezet in de: gezondheidszorg als complementaire- en palliatieve zorg, educatieve sector, bedrijven en wellness. De Soundfulness ® Methode wordt ook gebruikt bij onze klankbelevingen.

De klankbeleving is waarschijnlijk de bekendste vorm waarin klank aangeboden wordt. De klankbeleving geven wij op verschillende manieren te weten:

- klankbeleving waar we gebruik maken van klankschalen, gong, monochord, klankbuizen, sansula ( duimpiano, kalimba ) koshi's en/of shanti's windchimes
- klankbeleving volgens de Soundfulness ® methode waar we gebruik maken van klankschalen, gong, sansula ( duimpiano, kalimba ), oceandrum, sjamanendrum, gongdrum, stem, indianen fluit, gras, xylofoon, ratels enz
- klankbeleving waar we gebruik maken van sjamanendrum, indianen fluit, ratels, oceandrum, gras, stem, gongdrum

De klankschaalmassage volgens de Peter Hess methode.

Peter Hess:
- klankschaalmassage
- Klank en stervens (levens)begeleiding
- Klank en tinnitus (oorsuizen)
- Klank en persoonlijke ontwikkeling
- Klank voor dieren

Soundfulness:
- Klank in de zorg
- Klank in de educatie
- Klank in welness
- Klank in bedrijven
- Klankbeleving

Workshops voor kinderen & volwassenen:
- Klank en tekenen
- Klank en meditatie
- Klank ontdekken
- Klankschalen ontdekken en beleven
- Thema workshops
- Workshops op maat 


Verkoop van:
- Klankschalen - kloppers - instrumenten - edelstenen - sieraden - wierook enz.


Dat alles uit trilling bestaat is al wetenschappelijk vastgelegd.

Dus de trilling van een klankbeleving of klankmassage is niet raar, eng of zweverig. Klank is ook trilling, dat heeft u misschien ooit al eens gevoeld als u tijdens een concert of in de disco dichtbij de boxen stond. Ons lichaam kan tijdens die trilling cellen ordenen, waardoor we meer ontspanning en rust zullen waarnemen. Naast een ontspannen gevoel zijn er ook mensen die een verlichting van pijnklachten ervaren.

In deze hectische tijd van rennen, druk zijn, volle agenda’s en veel en meer moeten is het juist zo belangrijk om ook eens aan jezelf te denken. Tijd nemen om weer balans te vinden tussen lichaam en geest en daar weer rust in te voelen.

Veel mensen denken meteen dat het allemaal heel “zweverig” is en dat je erin moet “geloven”, maar niets is minder waar. De trilling doet zijn werk, het is iets tastbaars. De ontspanning is voelbaar.

Wij verheugen ons om jou in de klank te mogen ontmoeten en in het veld van affectie en empathie een voelbare, diepe aanwezigheid van aandacht te laten ervaren.