Klankschaalmassage Peter Hess

Ervaar je last van onverklaarbare lichamelijke ongemakken zoals bijvoorbeeld slechte stoelgang, slechte nachtrust, pijntje hier en daar of ben jij op zoek om je vitaliteit te verbeteren?

Een klankschaalmassage is een bijzondere vorm van masseren die daar uitstekend geschikt is voor. Door de klanken komt het denken tot een diepe rust en doordat de klankschalen op je lichaam staan kan de trilling van de klankschaal de spieren diep ontspannen, wordt in het lichaam de doorstroming van de energiebanen en de doorbloeding gestimuleerd en de darm geprikkeld om binnen een aantal uren te ontlasten.


Bij een klankschaalmassage lig je gekleed op een massagetafel en krijg je de klankschalen op en rond je lichaam. De klankschalen worden zacht aangeslagen en doordat ons lichaam voor circa 75% uit water bestaat, gaat de trilling heel gemakkelijk in ons lichaam waardoor je een fijne innerlijke massage op celniveau zou kunnen ervaren. Bij klankschaalmassage word je alleen aangeraakt door de klankschalen en niet door de masseur of masseuse. Door de trilling en de rijkelijk variërende boventoon klanken van de klankschalen, gaat u verder in een diepe ontspanning waarbij lichaam en geest uitgenodigd worden om tot rust te komen. Al na enkele behandelingen volgt een complete lichaamsontspanning en een intensiever lichaamsbewustzijn. De klankschaalmassage wordt gegeven volgens de methode van Peter Hess, hier worden ook de speciale therapie-klankschalen van Peter Hess voor gebruikt.

Een behandeling duurt ongeveer een uur tot 5 kwartier, dit is inclusief voor- en nagesprek.

Bij de eerste behandeling is er een intakegesprek, hierdoorzal deze behandeling langer duren. Tijdens dit gesprek laten we je kennis maken met de klankschalen. Je kunt kiezen voor alleen ontspanning of voor begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Een klankschaalmassage nodigt het lichaam onder andere uit tot: 

- Ontspanning
- Betere balans tussen lichaam en geest
- Meer energie
- Verbeterde nachtrust
- Loslaten van blokkades en spanningen
- Verbeterde concentratie   

Klik hier voor de tarieven.